![]() Zvětšit obrázek |
|
Knižní bestseller "Poklady klasické české kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům. Kniha svým zpracováním nadchne úplné amatéry ale i profesionální kuchaře. Kniha bezpečně zaujme své čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně. Vydáno: 2013 , Prakul Production Počet stran: 224 Ilustrace/foto: Pavel Bílek Autor obálky: Jan Kobylák Vazba knihy: pevná / vázaná Velmi pěkný stav ISBN: 978-80-905048-8-2
Možnosti dopravy a platby
Osobní odběr (v pobočce firmy), platba na účet předem (0 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba na účet (99 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba dobírkou (149 Kč)
Zásilkovna SK, platba na účet předem (109 Kč)
Balíkovna ČR, Česká pošta, platba dobírkou (99 Kč)
Cena v e-shopu |
399.00 Kč |
Vydáno: 1932 Barvič a NovotnýPočet stran: 394Vazba knihy: pevná / vázanápěkný stav