![]() Zvětšit obrázek |
|
Páté zcela přepracované vydání. Praktická příručka pro domácnosti, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin. Její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj. Vydáno: 1987, SZN - Státní zemědělské nakladatelství Počet stran: 320 Ilustrace/foto: Ondřej Švarc Autor obálky: Ondřej Švarc Vazba knihy: pevná / vázaná velmi pěkný stav
Možnosti dopravy a platby
Osobní odběr (v pobočce firmy), platba na účet předem (0 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba na účet (99 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba dobírkou (149 Kč)
Zásilkovna SK, platba na účet předem (109 Kč)
Balíkovna ČR, Česká pošta, platba dobírkou (99 Kč)