![]() Zvětšit obrázek |
|
Recepty na přípravu jídel z vepřového masa pomocí pečení, dušení, grilování a smažení Vydáno: 1990 , Práce 1. vydání Počet stran: 32 Edice: Sešity domácího hospodaření (160.) Ilustrace/foto: Rudolf Štorkán, Josef Houdek Autor obálky: Zbyněk Hraba Vazba knihy: sešitová velmi pěkný stav ISBN: 80-208-0828-0
Možnosti dopravy a platby
Osobní odběr (v pobočce firmy), platba na účet předem (0 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba na účet (99 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba dobírkou (149 Kč)
Zásilkovna SK, platba na účet předem (109 Kč)
Balíkovna ČR, Česká pošta, platba dobírkou (99 Kč)