![]() Zvětšit obrázek |
|
Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. Vydáno: 1985 , Práce 1. vydání Počet stran: 32 Edice: Sešity domácího hospodaření (134.) Ilustrace/foto: Věnek Baudyš Autoři obálky: Mojmír Čapek, Milan Zemina Vazba knihy: sešitová pěkný stav, místy skvrnky
Možnosti dopravy a platby
Osobní odběr (v pobočce firmy), platba na účet předem (0 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba na účet (99 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba dobírkou (149 Kč)
Zásilkovna SK, platba na účet předem (109 Kč)
Balíkovna ČR, Česká pošta, platba dobírkou (99 Kč)