![]() Zvětšit obrázek |
|
Kniha obsahuje recepty na mléčné pokrmy, lahůdky a nápoje. V souladu se zásadami racionální výživy přinášejí autoři recepty na mléčné nápoje, polévky, hlavní pokrmy a moučníky s použitím mléka a mléčných výrobků. Uvádějí také staročeské a slovenské mléčné pokrmy, jídla ze zahraničních kuchyní, předpisy na mléčné lahůdky a na přípravu domácích mléčných výrobků (kysané mléčné nápoje, tvarohy, pasty, sýry, šlehačky a zmrzliny). Druhé vydání. Vydáno: 1981 , Avicenum Počet stran: 359 Ilustrace/foto: Olga Davidová, Stanislav Němec Autor obálky: Daniela Havlíčková Vazba knihy: pevná / vázaná pěkný stav, lehce opotřebená
Možnosti dopravy a platby
Osobní odběr (v pobočce firmy), platba na účet předem (0 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba na účet (99 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba dobírkou (149 Kč)
Zásilkovna SK, platba na účet předem (109 Kč)
Balíkovna ČR, Česká pošta, platba dobírkou (99 Kč)