![]() Zvětšit obrázek |
|
Oolong, Lapsang, Darjeeling, Gunpowder - už ta jména nás vzrušují více než pouhá „snídaňová směs“. V textu se dočtete o počátcích pití čaje, o způsobu ochutnávání a míchání čajů, japonském čajovém obřadu, čajových závodech kliprů a o mnoha jiných fascinujících skutečnostech týkajících se čaje. Vydáno: 1992, Champagne avantgarde Překlad: Marie Marková Počet stran: 40 Série: Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění 1. Edice: Z knihovny gurmána Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem velmi pěkný stav ISBN: 80-7150-049-6
Možnosti dopravy a platby
Osobní odběr (v pobočce firmy), platba na účet předem (0 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba na účet (99 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba dobírkou (149 Kč)
Zásilkovna SK, platba na účet předem (109 Kč)
Balíkovna ČR, Česká pošta, platba dobírkou (99 Kč)