![]() Zvětšit obrázek |
|
Určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin, učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy O významu sýrů v naší stravě, o jejich výrobě, ošetřování a prodeji. Připojeny návody na přípravu sýrových a tvarohových pokrmů a kombinace s jinými potravinami a nápoji. Vydáno: 1957, SNTL - Státní nakladatelství technické literatury Počet stran: 130 Autor obálky: Stanislav Odvárko Vazba knihy: měkká / brožovaná pěkný stav knihy, lehce opotřebená obálka
Možnosti dopravy a platby
Osobní odběr (v pobočce firmy), platba na účet předem (0 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba na účet (99 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba dobírkou (149 Kč)
Zásilkovna SK, platba na účet předem (109 Kč)
Balíkovna ČR, Česká pošta, platba dobírkou (99 Kč)