![]() Zvětšit obrázek |
|
Kompletní návod k používání čerstvých syrových džusů k léčení specifických nemocí V této praktické knize jsou popsány účinky a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. Dnes se šťávy sice pijí téměř v každé domácnosti, bohužel jsou to ale ve většině případů šťávy vyrobené v továrně, pasterizované, a ne šťávy čerstvě vymačkané. V tomto textu najdete vysvětlení, proč je pití čerstvých šťáv pro naše zdraví mimořádně významné a jaký je rozdíl mezi šťávou a celými plody. Hlavní část publikace tvoří popis šťáv z jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, jejich kombinace pro léčbu různých neduhů a nemocí a také tabulky s poměry významných látek. Vydáno: 2008 , Eugenika Překlad: Božena Žižková Počet stran: 272 Edice: Fit pro život Ilustrace/foto: Milena Valušková Vazba knihy: měkká / brožovaná pěkný stav ISBN: 978-80-8100-082-9
Možnosti dopravy a platby
Osobní odběr (v pobočce firmy), platba na účet předem (0 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba na účet (99 Kč)
Doporučené psaní České pošty do 2kg, platba dobírkou (149 Kč)
Zásilkovna SK, platba na účet předem (109 Kč)
Balíkovna ČR, Česká pošta, platba dobírkou (99 Kč)